Hvem er vi

FIRMAPRÆSENTATION AF EJENDOMSMÆGLERFIRMAET E DAM JENSEN
Ejendomsmæglerfirmaet E Dam Jensen er etableret af Eivind Dam Jensen tilbage i 1973.
Ejendomsmæglerfirmaet E Dam Jensen er et UAFHÆNGIGT EJENDOMSMÆGLERFIRMA, der primært beskæftiger sig  med følgende typer af opgaver :
•               Salg af erhvervs- og investeringsejendomme, boligudlejningsejendomme og grunde
•               Udlejning af butikker, kontorer og erhvervslokaler
•               Salg af liebhaverboliger
•               Salg af liebhaver-fritidshuse
•               Større udviklingsopgaver
•               Salg af projektejendomme
•               Vurderingsopgaver
Vi har været rigtig mange år i branchen og har løst et utal af opgaver – også af meget komplekse karakterer – for såvel det offentlige som det private erhvervsliv og private ejere af liebhaverejendomme.
Vi er kendt for, at vi også kan tackle de meget svære sager og er gode til at se muligheder og løse problem-stillinger og forhandle på ethvert niveau.
Vi arbejder primært i Danmark, men har også løst og er involveret i opgaver i udlandet.
Vi har et meget veludviklet netværk.
Vi har et indgående kendskab til den danske leje- og erhvervslejelovgivning og lejeniveauet i de fleste større danske byer. Eivind Dam Jensen er ud over at være ejendomsmægler tillige diplomadministrator.
Vi er kendt for at arbejde både hurtigt, effektivt og diskret og løser langt de fleste sager uden annoncering, gerne ved målrettet søgning for bestemte klienter af specifikke lokaler i udvalgte byer. Derfor ses kun et fåtal af de sager, vi arbejder med, på vores hjemmeside.
Vi har således eksempelvis løst opgaver for stort set alle større butikskæder over det meste af landet og har mange kunder, vi har løst adskillige opgaver for gennem årene siden firmaets opstart.
Vi er også kendt for at have en anderledes tilgang til tingene og er vant til at samarbejde med alle myndigheder og eksterne rådgivere på ethvert niveau.
Og vi giver ikke op, før opgaven er løst.
Vi er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening (DE) og vore klienter er således fuldt dækkede af DEs kollektive erhvervsansvarsforsikring – en forsikring, vi heldigvis endnu ikke trods snart 50 år i branchen har haft behov for at benytte os af.
Og vi arbejder ud fra motto`et ”Det, vi ikke har, det skaffer vi” – det kan vi nemlig i kraft af mange års erfaring og et stort netværk leve op til.
Vi er altid klar til en uforbindende samtale om interessante opgaver – giv os blot et kald på *75 136300 eller en mail på edamjensen@edamjensen.dk
Eivind Dam Jensen
Ejendomsmægler MDE

Kontakt os gerne