Østre Omfartsvej 21, 6800 Varde

Landevejsgrill - Roadhouse West, Varde - egne bygninger på lejet grund

Velfungerende og velbeliggende landevejsgrill/Roadhouse West, Østre Omfartsvej 21, 6800 Varde sælges eller bortforpagtes med køberet i 2 år til fast pris på fornuftige vilkår. Velegnet for ægtepar, der kan se mulighederne i denne forretning beliggende direkte ved Varde Golfklub og den fiskerige Varde å, kendt for sine store Varde-laks. Der er ca 5.000 biler i hver retning, der passerer grillen hver dag og dette sammen med den korte afstand til Varde og Grindsted gør, at kundepotentialet er til stede - også for firma- og kantineordninger, mad ud af huset, måske spilleautomater, benzinsalg etc.
Restauranten drives fra egne bygninger på jord lejet af Vejdirektoratet og med tilhørende forpligtelse til at drive og renholde offentlige toiletter i bygningen med egen indgang - en drift, man via areallejekontrakten som ejer får tilskud til.
Der tilbydes en 5-årig forpagtning, så man kan afprøve forretningens bæredygtighed og med en køberet til fast aftalt pris 995.000 kontant de første 2 år - alternativt kan forretningen også købes straks.
VED HURTIG HANDLING OG BETALING AF DEPOSITUM SAMT A C FORBRUG KAN FORRETNINGEN OVERTAGES STRAKS, MEN FRI FOR FORPAGTNINGSAFGIFT FREM TIL 01.01.2022, SÅ FORPAGTER KOMMER GODT FRA START.