Krydsmærket 3, Aarøsund, 6100 Haderslev

Udsigtsgrund 1.952 m2 til hotellejligheder i Årøsund Lysstbådehavn

Attraktiv projektgrund beliggende helt nede ved den idylliske lystbådehavn i Årøsund, i gangafstand til Årøfærgen, fiskerihavnen, den kendte pølsekiosk og Årøsund Badehotel sælges denne attraktive og regulære grund i gåafstand til badestrand og med fiskemulighed i Lillebælt .
Kort afstand fra Haderslev (15 km), Åbenrå, Sønderborg, Flensburg og Hamburg.
Beliggende i et stort og velbesøgt turistområde med masser af potentiale og godkendt lokalplan 17.33-1, der giver ret til etablering af op til 14 overnatningsenheder (f eks hotelejerlejligheder med begrænset benyttelsesret for ejerne i op til 5 uger pa, vinterovernatning for bådejere etc) samt bestyrerbolig og fællesfaciliteter.
Der foreligger skitseprojekt for etablering af de populære fiskerhuse, som kendes fra f eks Skagen, Dyvig Badehotel, Fanø Bad og flere andre steder.
Lokalplan 17.33-1 beskriver nærmere de krav, der stilles til et projekt her.
Kan opføres både som investeringsobjekt (hotel giver afskrivningsmuligheder og momsafløftning) eller som projekt med henblik på videresalg eller som supplement til bestående hotel- og restaurantvirksomhed i området.
Ingen byggepligt.
Opvarmning i h t varmeplan skal være etableres og kan f eks være jordvarme, varmepumpe, solceller eller anden CO2-venlig løsning, afledning til bykoak, der findes i vejen, skal etableres i samarbejde med PROVAS, Haderslev via selvstændig tank på ejendommen, el og vand forefindes i området, der betjenes af offentlige veje. Veje og parkeringspladser på grunden anlægges af bygherren for dennes regning.
Til den ene side finder vi en mindre sommerrestaurant, til den anden side er området udlagt til feriecenter og nærmeste nabo er Medborgerhuset samt offentlig p-plads. lystbådehavnens kajkant er mindre end 200 m fra skel.