Jernbanegade 3-5, 6740 Bramming

Bed & breakfast, selskabslokaler og 2 boliger i Sydvestjylland

Med bedste beliggenhed i centrum af mellemstor stationsby med 7-8.000 indbyggere (Bramming) direkte op til stor offentlig p-plads, banegård og busterminal og i centerområde sælges denne nyrenoverede ejendom, der består af 2 udlejede boliger på hhv 124 kvm og 99 kvm samt selskabslokaler med 2 store , flotte lokaler til ca 150 prs, der kan bruges samlet eller hver for sig (med foldevægge), hall, flotte nye toiletter, anretterkøkken, mellemgang, personaletoilet og 3 flotte nyindrettede hotelværelser med eget bad. På 1. og 2. sal 2 gode udlejede lejligheder hhv 124 kvm og 99 kvm.
Nu værende drift består af lokaleudlejning - ca 60-80 arrangementer pr år - hvor maden leveres udefra og værten medbringer egne drikkevarer, hertil et antal værelsesudlejninger.
Der kan ved nedlæggelse af beboelseslejlighederne samt i nuværende stueetage indrettes yderligere værelser og da Bramming ikke har andre hoteller, er der et stort marked blandt indbyggerne, byens virksomheder og det store opland.
Aktive branchefolk har desuden store muligheder for selv at etablere egentlig restaurationsvirksomhed og tjene på salg af mad og drikkevarer, der kan laves a la carte, ældremad, dinnertransportable etc.
Der vil være mindre krav ved ændring af anretterkøkken til produktionskøkken, bl a krav om etablering af fedtudskiller, men det vurderes, at der vil være tale om særdeles overskuelige krav.
Ligger lige over for det nu nedlagte Hotel Kikkenborg, der i mange år var Brammings førende hotel- og restaurationsvirksomhed.
Der er stort set ingen konkurrence bortset fra Golfklubbens restaurant, så vi vurderer mulighederne til at være absolut gode for de rette restauratører.