Kongensgade 53, 6700 Esbjerg

Stor butik med bedste placering på gågaden i Esbjerg udlejes/sælges

710 m2, heraf nok ca 510 kvm salgsareal i plan med gågaden, resten lager, personalefaciliteter mv, kan lejes for samlet kun 1.047.850 med rimelig regulering, uopsigelighed (gensidig) efter nærmere forhandling og ret til fremleje/afståelse.
har i mange år været anvendt af BR Legetøj, forud herfor af dametøjsforretningen Standard-Møller og forud herfor til biograf.
Må anvendes til detailhandel, dog ikke restaurationsvirksomhed (jvf vedtægter) og ejheller uden særskilt aftale til virksomhed, der konkurrerer med øvrige lejere i Axelborg (Message pige-/dametøj, l`Carda sko/støvler/tasker, herrefrisør, guldsmed og Mødrehjælpen).
Salgsarealet er yderst regulært, dog er der nogle søjler, der bærer resten af huset og taget over bagbygningen.
Facadebredde ca 12 m, dybde ca 42,5 m - et absolut velfungerende og præsentabelt butikslejemål, der ligger på bedste placering på solsiden af Danmarks længste gågade mellem de 2 magneter Føtex og Shoppingcenter Broen og omgivet af kendte mærkevare- og kædebutikker samt veldrevne lokale butikker lige ved Esbjergs absolutte omdrejningspunkt Torvet.
Axelborg er bevaringsværdig i kategori 3.

Udlejes for en yderst lav markedsleje kun 1.047.850 med rimelig regulering, uopsigelighed efter forhandling (udlejers uopsigelighed = 2 x lejers uopsigelighed), ret til fremleje og afståelse inden for samme branche samt i en veldrevet ejendom.

Alternativt kan andelsbeviset i Axelborg (valuarvurderet til 7.405.576) erhverves ved omgående overtagelse for kun 3.995.000 og køber skal så afholde boligudgifterne til Axelborg, der har været fast i flere år på kun 389.232 og som dækker skatter, afgifter, forsikringer, sædvanlig god bygningsvedligeholdelse, renhold, vicevært, lys på fællesarealer, renhold af gange og trapper, administration mv). Altså en meget lav husleje på kun 389.232 årligt, når man har investeret 3.995.000 (53,95% af valuarvurderingen) i køb af andelsbeviset.