Skrænten 9, 6200 Aabenraa

321 m2 regulær butik i Åbenrå Centrum vis-a-vis Føtex, Jysk og H&M

Attraktivt beliggende regulært butikslokale i nyere butiks-ejerlejlighedsejendom lige mellem Stof 2000 og Skousen Husholdningsmaskiner, ved siden af Broager Sparekasse og Føtex, oven over Jysk og med flere sti-forbindelser til gågadenettet, der løber parallelt med Skrænten her (husrækken lige foran).
Har tidligere været anvendt af Botex og Fri Cykler, men er velegnet til mange andre formål - dog har Føtex eneret på salg af dagligvarer og restaurationsdrift og skal i givet fald give tilladelse, hvis anvendelse skal ske til disse formål.
Facadebredde ca 15 m består af dobbelt automatisk glas-indgangsdør, stort udstillingsvindue og alu-hejseport ca 2,5 m br x 3 m høj, der kan udskiftes med udstillingsvindue. Lejemålets største dybde er ca 27 m. I dag er værksted adskilt fra butik ved let væg, der nemt kan nedtages. For enden af værkstedet er der mulighed for etablering af ekstra toilet/omklædning/baderum. Værkstedsbredde ca 5 m. Butiksbredde ca 10 m. Kan samlet til et stort lokale 15 m bredt. I forbindelse med butikken er der et lyst kontor, kantine med inventar og køleskab, mellemgang samt toilet. Der er til komplekset masser af p-plads både lige uden for butikken på overfladen og i Føtex` p-kælder (tidsbegrænsning) samt på store offentlige pladser ved Madevej. Loftshøjde ca 3,5 m. Gulvbelægning i butik og kontor er gulvtæppe. Rumbelysning. Fjernvarme med Calorifere-blæsere.
På gågaden lige over for findes en række kendte butikker, bl a H&M, Legekæden, Matas m fl. Ud over Føtex ligger også Løvbjerg i området, der også ligger tæt på Åbenrå Havn og E3.