Kongensgade 85, ST. TV., 6700 Esbjerg

Attraktivt butikslejemål på solsiden af Kongensgade i Esbjerg

Attraktivt og regulært butikslejemål med i alt godt 12 m facade, heraf 6 i forbindelse med opgangen. Lejemålet er beliggende i flot bevaringsværdig ejerlejlighedsejendom og fik i 2017 flyttet indgangspartiet fra det overdækkede opgangsareal til at være direkte fra Kongensgade i facaden, hvilket giver langt nemmere adgang og bedre kundestrøm. Ejendommen er beliggende på solsiden af den nyrenoverede Kongensgade mellem de 2 store herretøjsforretninger Jill & Joy og Kongehuset og tæt på èn af midtbyens allerstørste kundemagneter Føtex i Smedegade.
Lejemålet har indgangsparti og stort udstillingsvindue mod gågaden og har mulighed for gadevarer og der er 2 udstillingsvinduer i facaden til det overdækkede opgangsområde.
Der er god loftshøjde i butikken, ca 3 m +, den bageste del af butikken ligger 2 trin over den forreste. I forbindelse med butikken er der mindre toilet med v+k vand samt lager-/personalerum og bagindgang. Kælderen består af 2 gode lagerlokaler og er tør.
Velanvendeligt til de fleste former for detailhandel, herunder f eks tøj, sko, lingeri, accessories, elektronik, isenkram, brugskunst, blomster, is, konfekture, urmager, guldsmed, bøger, papirvarer, sportsartikler, jagt og fiskeriudstyr, foto, optiker, frisør, lædervarer mv.
Lejemålet kan evt også mod udlejers godkendelse anvendes til cafè, restaurant, grillbar, levnedsmidler mv.

Beliggende i selvstændig ejerlejlighed, der evt. kan købes og i en meget flot bevaringsværdig og velfungerende ejendom.

Bemærk : det opgivne areal i stueetagen er fra BBR ejermeddelelsen, nettoareal i h t ejerlejlighedskort er 158 m2.