Dornen 3, Tarp, 6715 Esbjerg N

Måske Esbjergs billigste lager-/logistiklejemål i erhvervsområde Tarp

På 6.921 m2 stor indhegnet erhvervsgrund i Tarp Erhvervsområde - hjørnet Dornen 3/Hammeren 1 udlejes 2 produktions- og lagerhaller samlet eller eventuelt hver for sig mod mindre tillæg til udbudslejen, der ved samlet leje er yderst lav i forhold til normalt gældende markedsleje i området og derfor også forudsætter hurtig overtagelse.
Grunden er delvist befæstet og anvendes til parkering.
Hallerne er opført i røde teglsten/eternittag, fuldt isolerede og opvarmes ved fjernvarme.
Hallen nærmest A 11 (Esbjerg-Varde-vejen) har et bebygget areal på 580 m2 Oprindelig brødfabrik) + 933 m2 (søjlefri, højloftet hal) eller i alt 1.513 m2 + 1. sal 250 m2 (m/indvendig og udvendig adgang). I gavlen er en del af dette et stort overdækket og mod syd åbent af- og pålæsningsområde, hvorfra der er stor alu-hejseport ca 3,5 m h x ca 6,5 m bred. Loftshøjde kip 3,58, på midten 8,15 m, søjlefri, ovenlys, rumbelysning, kørefast betongulv. Langs den ene side er der indrettet 3 kontorer og tidligere tekøkken ved opsætning af lette vægge. Opvarmning : fjernvarme med strålevarme.
Den tidligere brødfabrik har klinkegulve i en dela f arealet og det er herover, vi har de ca 250 m2 showroom/kontor, der pt ikke er færdigindrettet.
Her er personaleindgang, frokoststue m/ældre køkken til 12 prs, mellemgang, toilet/omklædning til 12 prs med skabe, dobbelt håndvask og bruser, 2 toiletter og tidligere omklædningsrum samt produktionsområde.
Mellemgang ca 121 m2 (formentlig ej godkendt) med lav loftshøjde ca 2,5 m.
Nyeste hal 783 m2 har loftshøjde 3,60 m - 6,65 m, er søjlefri, fuldt isoleret, har ovenlys, rumbelysning og aluhejseport i gavl ca 4 m br x ca 3 m h.
Har senest været anvendt til træindustri/spærfabrik, hvorfor der er etableret spånudsugningsanlæg med silo. Opvarmning: fjernvarme med calorifereblæsere.
Velegnet til transport-, logistik-, lager, engroshandel, stgørre pladskrævende butiksformål, produktion mv.
I området findes i dag campingforhandlere, bilforhandlere, MOU supper, adskillige håndværkerfirmaer, genbrugsstation, Nordisk Svejseteknik, trailersalg m fl.
Kort afstand til havn, lufthavn og motorvej samt centrum og City Nord med Bilka ligger lige om hjørnet og væsentlig billigere at leje sig ind i end f eks det nærliggende Kjersing Erhvervsområde.