Dornen 16, Tarp, 6715 Esbjerg N

Facadeejendom ud til Hovedvejen Esbjerg-Varde 2 km fra Bilka sælges/udlejes

Præsentabel salgs-/udstillings-ejendom med 80-90 m facade ud til hovedvejen Esbjerg - Varde og kun 2 km fra det store succesrige forretningsområde ved Bilka, tæt på motorvejs-afkørsel, lufthavn centrum og havn, sælges/udlejes til overtagelse snarest eller efter aftale.
De i alt 1.463 m2 erhvervsareal fordeler sig på søjlefri lager-/værksteds-hal 565,2 m2 fra 1978 og 897,8 m2 salgs-/udstillings-hal med kontorer fra 199 og med flot facade mod hovedvejen.
Beliggende på 8.000 m2 stor indhegnet og befæstet grund, der kan bebygges med yderligere 2.537 m2 i op til 8,5 m`s højde i max 2 etager, således at der er ekstra byggegrund til ca-værdi 1,5 mio med i den samlede pris.
Udstillings-hallen/butikken har store glas-facader til 2 sider, indgang i hjørnet m/ovenlys (kan evt opdeles i 2 lejemål) og har en lofts-højde på ca 2,5 m - ca 3,5 m (ensidig taghældning), flotte klinkegulve overalt, lyd-dæmpende lofter, rum-belysning og 0 søjler. Varme-blæsere er opsat under loft. Salgs-kontoret er placeret i hjørnet, så man har overblik over hallen, der er bagved liggende kontor, tekøkken, administration og toilet samt omklædning og bad m/bruser, kantine og arkiv-rum.
Hallen er opført i rødbrune teglsten/eternittag, har betongulv, er søjlefri, mindre port i siden og port ca 4 m br og ca 2,20 m h i gavlen. En del af hallen er indrettet som reservedels-lager, der er mindre lagerrum på ca halvdelen af 1. sal (indskudt etage) og der er opstillet et antal motorcykel-lifte i værksteds-delen. Opvarming : Varmeblæsere. Gulv: beton.
Opvarmning : Oliefyr med ny 1.800 l overfladetank.
Bybus til døren.
Kun 2 km til Bilka, Esbjerg Storcenter, Bauhaus, SteffByg, kommende IKEA og mange boks-butikker, 3 km til Kjersing Erhvervsområde, 6 km til lufthavn og motorvej, 7 km til Esbjerg Centrum og Havn, 12 km til Varde gør beliggenheden attraktiv for salgsorienteret virksomhed med pladskrævende varer såsom tømmerhandel, byggemarked, automobiler, både, campingvogne, møbler, tæpper, køkkener etc., men bygningen vil også være velegnet til virksomheder inden for lager, logistik, transport, engros-handel, produktion mv.
Bemærk : Der må ikke i dette område etableres dagligvareforretning, men der kan etableres mindre forretning, der sælger de på ejendommen producerede varer. Portnerbolig kan opføres på grunden.
Det foran liggende græsareal er et offentligt ejet oversigtsareal.
Kan også lejes helt eller delvist på langtidskontrakt..
Besigtigelse aftales med E Dam Jensen på *75 136300/aften & weekend evt 24857612.