Englandsgade 23, st. th., 6700 Esbjerg

Hyggelig restaurant/cafè ved Gågaden, Torvet og Broen Shopping i Esbjerg sælges billigt i lejede lokaler til hurtig overtagelse

I mange år dannede lokalerne ramme om den italienske restaurant PISA, siden blev det vietnamesisk restaurant med navnet le Chi og nylig blev den omdannet til Byens Bistro og lokalerne fik i den anledning i 2020 en større make-over, så den nu står klar til at genåbne og med mulighed for udeservering.
Beliggende i den markante bevaringsværdige hjørneejendom Englandsgade/Kongensgade (Danmarks længste gågade) i gå-afstand fra Broen Shopping, Torvet, Banegården, Musikhuset, Tobakken m v.
Ca 60-70 pladser fordelt på 2 hyggelige lokaler, det ene med laminatgulv, det andet med tæppefliser, pæne møbler, forrum og 2 pæne herre- og dametoiletter til gæsterne, opvaskekøkken, køkken m/udsugning, dobbelt friture, 8 gasblus, mikroovn, 2 kolde jomfruer, stålborde, fliser på væggen, køle-/fryseskabe og mellemgang samt personaletoilet. I gården separat rum m/fryser. Lagerrum i kælder. 2 faste parkeringspladser i gården.
Har p gr a Corona ikke været i drift af nuværende ejer og sælges langt under hans anskaffelsespris til hurtig overtagelse i velbeliggende lejemål med stor facade.
Bemærk : Der er p gr a Corona-pandemien ingen omsætningsoplysninger, derfor den meget lave pris kun 495.000 kontant for inventar, goodwill, indretning i lejede lokaler, maskiner og fordelagtig lejekontrakt.
Ligger nabo til CabInn Hotel, der ikke har restaurant, hvilket giver gode muligheder for Byens Bistro, ligesom take away kan tilbydes herfra til de mange virksomheder og beboere i området.