Sankt Annæ Plads 19B, 4. TH., 1250 København K

En af Københavns bedste udsigter - Sankt Annæ Plads 19 B 4. og 5. t h

En af Københavns allerbedste beliggenheder og udsigter - 4. og 5. sal i den af finansmanden C F Tietgen i 1898 til Niels Brocks Handelsskole opførte markante hjørneejendom i ægte Rosenborg-stil (røde teglsten, skifertag, kobbertårn og -kviste) og i 2006 af den kendte arkitekt Christian Lund ombygget til 29 velfungerende ejerlejligheder, der i h t lokalplanen skal anvendes til erhverv t o m 2. sal og til boliger på 3., 4. og 5. sal. Denne har dog aldrig haft tilmeldt beboere til folkeregistret. Ud over lejligheden får man her stor privat tagterrasse med udsigt over byens tårne samt elegant morgenterrasse med fantastisk udsigt over Amaliehaven til Kongeskibet og de flotte pakhuse, Admiralhotel og skibene langs kajkanten ved Ophelia Beach.
Lejligheden fremstår pæn og velholdt overalt med massive fyldingsdøre, højt til loftet, glatte gipslofter, synlige pommerske bjælker mellem de 2 etager og flotte egetræs-lamelgulve m/bort undtagen på badeværelset, der har marmorgulv med varme.
Indretning : entrè m/porttelefon, adgang til rummeligt gæsteværelse mod gården m/2 fløjet skab med skydedøre, flot Unoform køkken i teak/hvid laminat m/spiseplads og pragtfuld udsigt til gårdmiljøet via de store atelier-vinduer, spændende gammelt "barskab", alt i hårde hvidevarer fra Scholtè og massiv teaktræs-bordplade. Lækkert og rummeligt badeværelse med indbygget skabsarrangement (Unoform) med dobbelt håndvask og granit bordplade samt 2 dugfrie spejle med indbygget belysning, ophængt kloset, stor brusenichè med grønne mosaikstifter a la det berømte værelse 606 på Arne Jacobsens ikoniske SAS Royal hotel, opvarmet marmorgulv og kombineret vaskemaskine/tørretumbler. Rummeligt soveværelse mod Toldbodgade med Velux-vindue og vinduesnichè i èn af lejlighedens 2 hyggelige kobber-karnapper. Opholds- og spisestue med spiseplads ved den anden af lejlighedens 2 kobber-karnapper og udgang til "lejlighedens perle", den lille, men meget hyggelige udsigtsterrasse, hvor man ugenert kan kigge ud over Amaliehaven, Kongeskibet Dannebrog, Københavns Havn og over til svenske-kysten og de mange krydstogtsskibe ved Langelinje samt - mellem Admiral-hotel og Scandic-hotel havnekig over Ophelia beach til Papirøen og Amager.
Fra stuen fører trappe til 1. sal, hvor der i dag er indrettet kontor og tv-stue samt udgang til den private tag-terrasse med middags-, eftermiddags- og aftensol og en helt eneståene udsigt over Københavns mange tårne og kirker, bl a Rundetårn, Vor Frue Kirke og Marmorkirken - et dejligt sted at nyde aftensmaden, en drink og fyrværkeriet i Tivoli og ikke mindst Nytårsaften over hele byen.
Til lejlighederne på 3. og 4. sal hører et stort aflåst og opvarmet kælderrum, denne lejligheds kælderrum ligger lige ud til hovedindgangen med elevatoren.
Der er tale om den lejlighed, der byder på den ubetinget bedste udsigt i hele ejendommen og der har aldrig været tilmeldt nogen til folkeregistret på adressen, så da der er tale om tidligere erhvervslokaler ombygget til boligformål er der ikke bopælspligt, men lejligheden er i lokalplanen udlagt til helårsbolig og må følgelig modsat erhvervslejlighederne benyttes hertil. Der har aldrig været husdyr i lejligheden og der er aldrig røget i den.
Ligger i Frederiksstaden i Amalienborg-karréen, i gå-afstand fra Metro-stationerne på Kongens Nytorv og ved Marmorkirken samt Østerport Station og bybus linje 26 kører fra Hovedbanegården via kun 4 stop direkte til Sankt. Annæ Plads, der sammen med over for beliggende Amaliehaven og Ophelia Beach byder på gode opholdsarealer, legemuligheder for børn, boulle-spil for voksne og Sankt Annæ Plads har i dag også en række spændende og hyggelige restauranter, ligesom Nyhavn og Kgs. Nytorv er lige om hjørnet.
Beliggenheden fås simpelt hen ikke bedre : Er karrèen god nok til de kongelige, er den vel også til os andre ?
Fremvises til seriøse liebhavere og livsnydere efter forudgående aftale med E Dam Jensen på *75 136300/aften & weekend evt 24857612.
Kan overtages efter nærmere aftale, men SKAL SES OG OPLEVES !